Voorstellen Vice Voorzitter

Geschreven op 01-05-2020

Sinds afgelopen februari ben ik waarnemend voorzitter van de SGWB. Tijdens de laatste algemene vergadering heeft Luc Pietersen te kennen gegeven dat hij zijn functie als voorzitter SGWB niet wilde verlengen. Op dit moment zijn wij als bestuur opzoek naar een geschikte kandidaat.

Ik wil mezelf even voorstellen aan u. De precieze datum weet ik niet, maar ik denk zelf dat ik ongeveer vanaf 2009 zitting heb in het SGWB bestuur. Daarnaast heb ik een tijdje als commissielid meegedraaid in de Regelings Commissie Avondvierdaagse (RCA).

Vanaf ± 2016 ben ik voor de SGWB het aanspreekpunt voor de vakantiebeurs. Dit houdt in contact met de organisatie van de Jaarbeurs onderhouden en het samenstellen van de bemensing van de beurs. Vrijwilligers vragen of zij mee willen werken om een dag of dagdeel op deze beurs te willen staan namens de SGWB. Ook hand en spandiensten tijdens het opbouwen en afbreken van de stand moet geregeld worden. Natuurlijk ben ik zelf ook zelf aanwezig tijdens de beursdagen. Afgelopen jaar ben ik samen met 2 Protec commissieleden opzoek geweest naar een nieuwe stand. Naar mijn mening zijn we hierin goed geslaagd.

Privé.

Ik ben getrouwd met Bert en heb 2 zonen en schoondochters. Wij zijn opa & oma van 2 leuke ondeugende kleindochters een van bijna 3 jaar en de andere 9 maanden. Heerlijk om op deze ondeugden te mogen oppassen. De ene woont wel een eindje bij ons vandaan en ben ik de achtervang als er geen andere oppas is en de andere woont iets dichterbij en daar pas ik 1 dag in de week op.

Als management assistente ben ik werkzaam op een MBO school in mijn woonplaats. Een leuke maar ook drukke en afwisselende baan waar je veel regelt en ook veel van je gevraagd wordt en vooral veel ad hoc zaken moet regelen. Op dit moment in de corona crisis tref ik mijn collega’s via Skype.

Hoop dat u door het bovenstaande mij iets beter heeft leren kennen.

Sylvia Lambers

waarnemend voorzitter SGWB