Veenendaal - 19e Heuvelrug Wandeltocht Zaterdag 25 mei

Geschreven op 31/01/2024
Hans Oostveen

Beste wandelaar,

Op zaterdag 25 mei organiseren we voor de 19e keer de Heuvelrug Wandeltocht. Vanaf nu is de inschrijving op onze website geopend! De voorbereidingen voor de nieuwe editie van onze tocht is gestart en we geven jullie graag alvast een voorproefje.

De Heuvelrug Wandeltocht is inmiddels uitgegroeid tot een geliefd evenement voor vele wandelaars. Of je nu wilt trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse, of op je gemak van de omgeving wilt genieten, met een keuze uit vijf afstanden is de Heuvelrug Wandeltocht er voor iedereen. Tussen Veenendaal, Rhenen, Amerongen en Leersum voeren de routes je langs prachtige uitzichten, door bos, over heide en langs kastelen. Zo beleef je Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug op zijn best.  

Uiteraard geven we volop aandacht aan een goede verzorging onderweg. Denk aan rustpunten met koffie, thee en bouillon, aan zitplaatsen en EHBO, maar ook aan sfeer en gezelligheid met acteurs en muziek. Samen wandelen is leuk en wie weet wie je allemaal tegenkomt onderweg. Laat je verrassen!

Deelname aan de wandeltocht kost 9,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar lopen gratis mee. De opbrengst van de wandeltocht gaat dit jaar naar Make-A-Wish Nederland en een lokaal goed doel. We hopen er, ook voor hen, een mooie dag van te maken. Schrijf je in via de website en wandel mee! Mocht je onze wandelgids met de mooiste routes van afgelopen jaren nog niet in huis hebben, dan kun je zolang de voorraad strekt nog profiteren van onze aanbieding: bij inschrijving bestel je de wandelgids ‘De mooiste routes van de Heuvelrug Wandeltocht’ mee voor maar 7,50 euro (normaal 17,50). Kijk snel op onze website.

We hopen jullie op 25 mei aan de start te ontmoeten!

Met sportieve groet,

Team Heuvelrug Wandeltocht

www.heuvelrugwandeltocht. inschrijven

www.heuvelrugwandeltocht.nl website